Alignment Enthusiasm is contagious.

SUSAN RABIN

Be a carrier.

MAAK EEN AFSPRAAK VOOR EEN KENNISMAKINGSGESPREK

Ontwikkel de kennis en skills die jou succesvol maken

Beschik je nog niet over de juiste inzichten, kennis en kunde om jouw doelen te verwezenlijken? Dan help ik je om die te vinden, en eigen te maken. Aan de hand van training en workshops op maat. Toegespitst op jouw – of jullie – praktijk. Op de manier die bij jullie past.

Humanizing Business verzorgt maatwerktrainingen, inspiratiesessies, brainstormsessies, workshops, gastlessen en lezingen op het gebied van onder meer:

  • Betekenisvolle marketing

  • Strategische communicatie

  • Social branding
  • Thought leadership

Wil je een voorstel of advies op maat?

Let’s talk!

Jouw ontwikkeling, op de
best passende manier

  • Bruikbare inzichten
  • Praktische kennis

  • Skills en vaardigheden

  • Direct toepasbaar in jouw praktijk

Ontwikkel je 21st Century skills

Collaborate

Communicate

Connect

Voorbeelden van maatwerk-workshops waarmee ook jouw organisatie kan excelleren

Purpose branding workshop

Merk, purpose en reputatie zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Een diepgewortelde purpose heeft een sterk positieve invloed op de bedrijfsresultaten. Tijdens een purpose branding workshop help ik jullie om jullie purpose te vinden.

VERTEL ME MEER!

Kick off veranderprogramma

De Kick off is een belangrijk fundament voor een succesvol verandering. Graag help ik jullie om het juiste thema’s, activiteiten en werkvormen samen te vinden om jullie programma succesvol van start te laten gaan en jullie veranderdoelen te realiseren.

VERTEL ME MEER!

Corporate storytelling workshop

Versterk je merk, communicatie en reputatie met jullie corporate story. Storybuilding en storytelling is belangrijk in alle merkcommunicatie. Tijden een
corporate story workshop leer je het juiste verhaal, de juiste toon en de juiste beelden te vinden om jouw doelgroepen te raken.

VERTEL ME MEER!

Corporate mindfulness workshop

Vind helderheid, visie en afstemming op de levensdoelen van je teamleden en hun professionele en persoonlijke doelen. Werk effectief samen onder hoge druk. Help jouw organisatie haar doelen te bereiken.

Leer bewuste keuzes te maken die leiden tot betere, duurzame resultaten: hoge kwaliteit, tevreden klanten en stakeholders, minder verzuim en burnout, meer plezier en enthousiasme. Op een evidence based manier.

VERTEL ME MEER!

Facilitator skills workshop

In deze workshop leer je alles wat je moet kennen en kunnen om de uitdagende rol van facilitator succesvol te vervullen.

VERTEL ME MEER!